0-5 år

Behandling9

Sundhed & sygdomme

Som forælder ønsker du det allerbedste for dit barn. Men du vil uundgåeligt møde udfordringer, hvor du ikke på egen hånd umiddelbart finder løsningen på dit barns problem. Det kan være, at søvnen bliver spoleret, fordi barnet har kolik og du får at vide, at du bare skal vente på, at det går over. Det er slet ikke en holdbar løsning og langt fra nødvendigt. Ved hjælp af laserbehandling, lidt instruktion og vejledning til dig som forælder klares ofte de mest genstridige kolikproblemer.

Andre problemer som hyppige forkølelser, mellemørebetændelse, øjenbetændelse, astmatisk bronkitis og eksem afhjælper vi hyppigt hos børn.

Små mennesker - små justeringer

Derudover ser vi en række tilfælde af børn hvor forældre er blevet holdt hen og ikke har vidst, hvad de skulle gøre for deres barn. Det kan være sporadiske febertilstande, urolig søvn, kræsenhed og appetitløshed eller måske en mave, der til tider er forstoppet. Fælles for disse børn ses ofte en indelukkethed og en øget tryghedssøgende tendens. Når barnet er lille, skal der ikke meget til at ændre en uheldig kurs til en sikker kurs igen. Og det gør, at barnet igen udvikler sig bedst muligt.

Når dit barn trives, sprudler det af nysgerrighed, er intens og udviklende på sin leg, grovmotorisk såvel som finmotorisk. Barnet er sjældent irriteret og græder kun sjældent. Et barn, der trives, giver glade forældre.

Se desuden sygdomme/symptomer

Psykisk trivsel

Trivsel7

Vi vil gerne skabe de bedste rammer for vore børn. Måske bygges huset om og nyindrettes. Samtidig vil vi gerne gøre det rigtige og deltager i baby-svømning og lignende. Altsammen for at være gode forældre. Men i vores iver efter at gøre alt det rigtige, forsvinder megen af den tid, hvor man bare kan være med sine børn.

Nyt tjek på værdisættet

Derfor kan der ofte være et behov for at få et mere nuanceret syn på sine værdisæt. Og få nogle redskaber til at møde dagligdagen og de ting, som kan synes svære, når livet byder på udfordringer engang imellem. Ved at blive bevidst om de tankemønstre, man benytter sig af, åbner der sig altid en verden, som er mere afklaret. Dette kan læres - f.eks. ved at læse vores Lifesense bøger

I forholdet til sine børn er det vigtigste at kunne give sit nærvær. På den måde bliver det at have børn omkring 80% fornøjelse, hvor det tidligere måske var presset ned på 10% glæde og 90 % bøvl.

Hvis du tænker og handler mere på den måde, får dine børn:

  • en forælder, der er gladere
  • en forælder, der sjældent skælder ud
  • en forælder, der er mere til stede.

"Som far er jeg blevet i stand til at rumme, at jeg til tider kan være utilstrækkelig. Det har medført, at hvor jeg tidligere murede mig inde i min egen verden, er jeg blevet langt bedre til at fungere i samspillet med mine børn og min elskede hustru".

"Mine 2 små på 2 og 4 år er langt mere harmoniske, efter at mit behov for at føle mig rigtig er afløst af blot at være tilstede i alt det, der ligger lige for".