13 – 25 år

Behandling11

Sundhed & sygdomme

Du vil gerne være sammen med dine venner, dyrke sport og feste uden at skulle tænke på menstruationsforstyrrelser, hovedpine og uren hud. Men hvis du har disse eller lignende problemer, så kan du heldigvis gøre noget ved dem. Årsagen kan ligge forskellige steder, og det kan vi hjælpe med at klarlægge ved første konsultation. Når vi kender årsagen, kan vi tilrettelægge den rette behandling og give dig råd og vejledning om, hvordan du kommer videre med færrest mulige eller ingen gener.

Udfold dig helt

Det er frygtelig irriterende, når du gerne vil være med, og du så bliver bremset af en dum sportsskade, som kan tage 1-2 mdr. at komme over. Generelt set kan vores behandling få 80-100% styr på sportsskader indenfor 8 dage, hvis du vel at mærke henvender dig fra starten. Men også sportsskader, som er gået i hårknude ad andre behandlingsveje, har vi ofte fået på plads igen, så man faktisk har kunnet genoptage den sport man holder så meget af.

Andre lidelser som hypermobilitet, allergier, astma og migræne behøver heller ikke at stå i vejen for, at du kan udfolde dig helt.

13-25 3

Sammen får vi tingene til at ske

I din alder slår følelserne mange kolbøtter og det kan være ret så generende. Det er lige fra selvværdet, der kan glippe, over symptomer som ekstrem sved, social angst og angst for eksamen. Sådanne symptomer skal du tage alvorligt og ikke tro, at de bare forsvinder af sig selv.

Når vi skal vurdere dit problem, tager vi naturligvis udgangspunkt i det konkrete og ser på hvad vores behandling vil kunne gøre, hvad du selv kan gøre.

Se desuden sygdomme/symptomer

Psykisk trivsel

Du er inde i en proces, hvor du langsomt modnes til at blive voksen. Det kan være meget svært for dig at finde ud af, hvad du kan, hvad du står for, hvad du vil, og hvor du er på vej hen. Du overvældes ofte af frustration og modsatrettede følelser. Men alt dette kan overvindes. F.eks. findes der Lifesense bøger, hvor du bliver klog på dig selv, dine følelser og din omverden. 

13-25 2Lifesense bøgerne giver resultater både i din uddannelse og i dit forhold til dine venner, til dine forældre og til dig selv. Du fjerner de barrierer, der er med til at bremse dig i at lære, og du kommer til at fremstå som én, der har styr på tingene.

Du får lært

  • selvværd, så du tør tro på dig selv
  • at opbygge selvtillid
  • at klare pressede situationer, som f.eks. en eksamen
  • at sortere i tanker og følelser og at se hvilke følelser, der bare er til for at drille dig
  • hvordan du befrier dig af besværlige følelser

"Jeg har lært at holde fast i mig selv, så det ikke betyder så meget for mig længere, hvad andre synes!"

"Mine venner siger, jeg er blevet meget mere udadvendt."