25 - 45 år

Sundhed & sygdomme

Behandling12

Jobbet skal passes. Lejligheden eller huset skal renoveres. Haven lægges om. Og børnene - de skal selvfølgelig klares på den ene og den anden måde. Og, nå ja - så var der også lige et parforhold der skulle passes. Er der noget at sige til at fysikken og til tider psyken ikke helt kan klare alle udfordringerne?

Det handler om overskud

Her på klinikken er en typisk patient i denne aldersgruppe, en der har begyndende gigtsymptomer. Det kan være tennisalbue, seneskedehindebetændelse, hold i ryggen samt andre smerter og irritationstilstande i og omkring sener og muskler. Når vores behandling sættes igang, så stoppes den uheldige udvikling, så du ikke behøver at blive "gammel før tid" eller i hvert fald være begrænset i dine udfoldelsesmuligheder. Med den rette behandling og de rette betingelser, kan kroppen restituere sig. Når du blot har overskuddet og kan bevare overblikket, er det det mest utrolige, du kan klare.

Jeg prøver at gøre noget godt for mig selv

25-45 3

Du ville gerne have det bedre og forsøgte så at komme i gang med træning. Men situationen blev ikke bedre eller gik bare mere i hårknude. Uanset om man har en kvindelidelse, om man har et ømt sted eller om kroppen er ved at stå af på grund af overanstrengelse - så gælder det om i første omgang at få afklaret situationens omfang og beskaffenhed. Med vores mangeårige viden i at hjælpe mennesker med alle mulige problemstillinger, går vi ind og adskiller problematikkerne og får sat en retning på en proces, der skaber forvandling. Således kan du undgå at blive endnu mere frustreret over tiltag, der alligevel ikke løser det, du gerne vil have ændret.

I perioden ses bl.a. også hypermobilitet, ledsmerter, muskelspændinger, hovedpiner, migræne, høfeber og allergier, fordøjelsesgener, blødende tyktarmsbetændelse, irritabel tyktarm, infertilitet, menstruationssmerter og -problemstillinger, PMS og celleforandringer.

Se desuden sygdomme/symptomer 

Psykisk trivsel

Der kræves rigtig meget af dig på jobbet. Der kræves meget af dig i parforholdet og hvad enten børnene ikke vil komme eller er kommet, er der meget, du skal have styr på. Du længes efter at være helt ung igen uden alle disse krav! For mange vil Lifesense bøgerne være en øjenåbner, der har bringer overskueligheden tilbage i tilværelsen. I bøgerne gives nogle basale indgangsvinkler og værktøjer, som kan hjælpe dig til at få overblik over tilværelsen. Du får overblik over de opdragelsesløgne, der er kommet ind gennem opvæksten, og som i din nuværende alder mere er en hindring end en hjælp.

Trivsel10

Du får lært

  • Ikke at blive overrumplet af de situationer, du møder
  • at holde situationer, du møder, ud i armslængde
  • at blive mere fri
  • at håndtere svære episoder/ oplevelser, så de ikke kræver unødig energi både på kort og lang sigt.
  • at tro mere på dig selv
  • at tage ansvar for dét, der er dit, og lade de andres ligge

"Jeg kan nu meget bedre rumme andre mennesker og undgår dermed en masse konflikter!"

"Jeg har fået en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv, og jeg har fået lært at sige fra!"