55 - 65 år

Sundhed & sygdomme

Behandling14

Der findes i denne alder 2 typer af mennesker: Dem, som aktivt forsøger at gøre noget og finder løsninger. Og dem, som blot lader stå til og lader deres livskvalitet dale. Det er på ingen måde nødvendigt. Vi behandler og vejleder dig, når blodtrykket er blevet for højt, åreforkalkningen begynder at begrænse dig, kolesterol eller blodsukkertal går for langt opad, eller din sukkersyge er gået igang og der er brug for at minimere følgevirkningerne af lidelsen.

De fleste føler ikke behov for ny hofte efter 7 akupunkturbehandlinger. Slidgigt er en ledsygdom, som rammer næsten os alle med alderen. 8 ud af 10 har slidgigt, når de har passeret de 50 år. Det starter med, at brusken i leddet begynder at blive tynd og ujævn. Til sidst forsvinder den helt. Samtidig fortykkes ledkapslen, og der dannes mere ledvæske, hvorved leddet bliver tykkere. Slidgigt kan ramme alle led, men sygdommen sidder ofte i rygsøjlen, hånden eller foden. Smerterne mærkes som regel i hofteleddet eller knæleddet, men oftest skal årsagen til generne findes i det omkringliggende væv. Formentlig derfor kan man få så stor gavn af akupunktur til disse lidelser

Med vores behandling forebygges slidgigt og samtidig styrkes leddene, smerter og irritation reduceres, bevægeligheden forbedres og i det hele taget øges livskvaliteten.

55-65 3

Vedligeholdende behandling

Hvis du er begrænset af dit helbred, og det ikke er noget der kan klares 100% er det muligt at tilbyde en vedligeholdende behandling. Alt efter lidelsens art og hvor belastet din krop er vurderer vi, om en vedligeholdende behandling kan være gavnlig. Hvis helhedsvurderingen viser, at det er tilfældet, gives behandlingerne typisk med 3 eller op til 8 ugers interval. Således kan man forhale eller ligefrem stoppe den videre udvikling af en kronisk lidelse.

I denne aldersperiode ses bl.a. også slidgigt i hofter, ryg, nakke, knæ og fodled; urinsyregigt, urinvejsinfektioner, helvedes ild, kredsløbssygdomme og KOL. Listen er uudtømmelig.

Se desuden sygdomme/symptomer

 

Psykisk trivsel

55-65 1

Dine børn er (snart) voksne og indimellem er samværet mellem jer måske ikke, som du gerne ville have det. Eller måske har du fået de første børnebørn og kan godt mærke, at det med svigerdatteren skal tackles varsomt. Hvordan du finder balancen mellem stadig at være en del af deres liv og så give dem friheden til at leve deres eget liv, kan i sandhed være en svær vandring. Den balance kan du blive klogere på ved at læse Lifesense bøgerne. Gevinsten er glæde og intensitet i livet.

Når guldet bliver gråt

Det er godt at være klædt på til forandring. Mange oplever overgangen fra at være guld på arbejdspladsen til at være det grå guld som en svær overgang både personligt, ægteskabeligt og arbejdsmæssigt. Du kan ikke springe over den periode i dit liv - men du kan lære at håndtere udfordringerne og ende med at opleve styrke, energi og ressourcer, du måske slet ikke vidste, du havde.

Via Lifesense bøgerne får du lært:

  • at forstå og ikke mindst acceptere andre på godt og ondt
  • at finde årsagen, når du oplever andre på ’tværs’ og kunne handle derpå
  • at kende dig selv i samspillet med andre mennesker
  • at det aldrig er for sent at gøre noget, som giver dig større livsduelighed
  • ikke at “blive hængende” men slippe de oplevelser, du kommer ud for

"Gennem min hustrus svære sygdom, kunne jeg se - godt hjulpet af Lifesense - at jeg er blevet bedre til at sortere de nytteløse tanker hurtigere fra, så jeg kunne hellige mig det som efterfølgende betyder meget for mig"

"Enhver skulle i en tidligere alder ha' øje for at gøre sig sine grundlæggende værdier bevidste, og kunne jonglere livet, som det nu engang er"

"Jeg har fået et fælles sprog sammen med min ægtefælle, hvor det tidligere altid var hende der førte ordet om de bløde værdier. Det har virkelig gjort vores forhold bedre"