Bog 4 - "Personlig Styrke"

Personlig-styrke200x286Behovet for at stå selv, har aldrig været større. Derfor må vi besidde styrken til at håndtere modstand. Vi møder alle udfordringer – nogle større end andre – men lige meget hvor meget modstand man møder i sit liv, er måden man håndterer modstanden på, altafgørende for, om man kommer styrket ud på den anden side.
Modgang er udfordringer, der giver os muligheden for at blive mere robuste. Udfordringer er ikke uretfærdige, så længe vi ikke lader dem blive det. De kan blive en gave til os, men det kræver, at vi er i stand til at møde dem rigtigt. 

Bogen er skrevet på en nytænkende måde, hvor der veksles mellem konkrete værktøjer, og en del hvor man følger to personer og deres familier. Værktøjerne er lette at omsætte til praksis og da situationer i bogen bliver belyst fra forskellige vinkler, får man en dybere forståelse for reaktions- og handlemønstre. 

Med Personlig Styrke bliver du i stand til:
-       at kunne tage det fulde ansvar, for de udfordringer du møder
-       at blive skarp i at gennemskue svære problemstillinger 
-       og allervigtigst, bliver du i stand til at stå endnu mere ved dig selv

Vi har alle brug for Personlig Styrke og denne styrke skal komme indefra.
Skal det være let eller besværligt? Du bestemmer selv… 

Bogen "Personlig Styrke" er den fjerde bog skrevet af Hans Erik Foldberg. Bogen er skrevet, så du kan fordybe dig i materialet, præcis når det passer dig. Du kan medbringe bogen i tasken eller lægge den i skuffen på kontoret. Det er muligt at markere de redskaber i bogen som fungerer særligt godt for dig, så materialet anvendes som et opslagsværk.

Læs et gratis uddrag fra bogen her

Du kan købe bogen her

Bøgerne er skrevet af Hans Erik Foldberg, medforfatter Lene Shannon, illustrationer Laura Büchert Schjødt.