Hjælp til udfordrede børn og deres forældre

ADHD drengKan vi nå endnu længere med at skabe trivsel i familien hos udfordrede børn og deres forældre?

Det er vores ambition med et nyt særtilbud til et begrænset antal familier.

Vores afsæt er kombinationen af mange års behandlererfaring med disse børn samt de gode erfaringer, vi har med at bruge Lifesense til at hjælpe forældre til at få større overskud, når hverdagen brænder på. 

Særtilbuddet består af et individuelt tilrettelagt behandlingsforløb (med akupunktur eller laser) til jeres barn, så han eller hun opnår ro i kroppen og får nemmere ved at overskue sine omgivelser. Samtidig får I som forældre viden og værktøjer til at være gode guider for jeres barn og håndtere hverdagen, når det hele “koger over”.

Pige ked af adetDit barn
Måske spekulerer du over, om dit barn mon har ADHD, autisme eller noget, der minder om det. Uanset om dit barn har fået en diagnose eller ej, så er jeres hverdag præget af, at barnet har svært ved at håndtere hverdagens små og store udfordringer.

Barnet reagerer med skrig og skrål, voldsom vrede og afmagt, og ting bliver smadret. Venner og bekendte tager afstand til barnet og måske endda også jeres familie. Reaktionerne fra barnet er af så svær karakter, at I ikke aner jeres levende råd, ligesom skolen heller ikke altid kan rumme barnets voldsomme og destruktive adfærd.

Hvordan foregår det?
Igennem et individuelt tilrettelagt behandlingsforløb med akupunktur eller laserbehandling sætter vi ro på kroppen og fremmer barnets naturlige evne til at kunne regulere sine impulser. Med større fysisk ro bliver barnet bedre til at kunne rumme livet omkring sig - det bliver bedre i stand til at regulere de umiddelbare impulser.
Antallet af behandlinger varierer fra barn til barn.
Vi tilrettelægger behandlingerne, så de passer ind i jeres hverdag.

Forældre

Sådan en hverdag kræver uanede kræfter af jer som forældre og skaber ofte en dyb følelse af magtesløshed. For hvordan skal man håndtere sit barn og de stærke reaktioner?

På fire kursusaftner får I viden og indblik i barnets udfordringer og værktøjer til at bevare fatningen og skabe overblik over situationen. På den måde bliver I bedre til at guide og hjælpe jeres barn til at komme ud af de voldsomme reaktioner.

Både far og mor kan med fordel deltage i de fire kursusaftener, hvor I sammen med andre forældre i samme situation som jeres får indblik i barnets vanskeligheder. I får viden om, hvad der er på spil hos jer selv, når barnet ‘koger over’ og nogle gode og gennemprøvede værktøjer til at håndtere jeres situation, bevare overblikket og undgå at lade jer rive med, når bølgerne går højt med barnet.
Læs mere om symptomer og behandling af ADHD og lignende her.

Forældreforløbet foregår på disse dage:
Tirsdag d. 8. maj kl 18.30-20.30
Tirsdag d. 15. maj kl 18.30-20.30
Tirsdag d. 29. maj kl 18.30-20.30
Tirsdag d. 12. juni kl 18.30-20.30

Pris: 
Det koster kun 2.500,- kr. pr. familie for hele forløbet. Normalpris 6.000,-
I dette særtilbud er der kun plads til et begrænset antal deltagere. Send en mail eller ring til Lotte og meld jer til eller stil spørgsmål.

Sted: 
Foldberg Kurser - Sallingsundvej 34 - 7870 Roslev

Kontakt:
Lotte Mose
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 6166 6797